Det er på tide å se etter vinterdekk!

De første resultatene av uavhengige tester er også publisert, og de er oppmuntrende for Goodyear – førsteplass i Norge, to andreplasser i Finland og Sverige. Dette resultatet ble nylig fulgt av en førsteplass i et finsk magasin Mailmaa Engineering i eksamen.

Ice 3 vil også være tilgjengelig i Goodyear-eierskap lydkomfort teknologi som reduserer dekkstøy som kommer inn i kupeen. Allerede i første sesong vil Goodyear Ice 3 være tilgjengelig i størrelser fra 15 til 21 tommer. De 13 nye størrelsene vil dekke en rekke elektriske bildekk fra Tesla 3 til Nissan Ariya. En annen nyhet – Ice 3-dekkene har ikke lenger en egen SUV-modell, da dimensjonene, vekten og hastighetsindeksene overlapper hverandre.

Goodyear Ultra Grip Ice 3 er et typisk nordisk dekk, eller om du foretrekker det, et friksjonsdekk. For urbane områder, høyere hastigheter og lengre turer kan den nye Ultra Grip Performance 3 være mer egnet, siden den har ekstra riller for å fjerne vann og snøslam, men samtidig har Performance 3 et ukarakteristisk trekk ved raske vinterdekk – flere lameller.

Goodyear Performance 3-serien er enda bredere i størrelse enn Ice 3 – fra 14 til 21 tommer. En konsolidering av dimensjoner, hastighet og belastningsindekser har også blitt utført for denne modellen, og har fjernet SUV- og UHP-segmentene. Det er en enkel forklaring på å kombinere størrelser – for mange valg.

Rapporter feil i artikler

Marker feil tekst og trykk Ctrl+Logg på.

Flagg feil tekst og rapporter det!

john

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *