Etter sin historiske seier ønsker ikke Djokovic å kalle seg tidenes største tennisspiller

Det har blitt annonsert at serberen i finalen beseiret Kasper Rud (ATP 4.) fra Norge 7-6 (7:1), 6-3, 7-5, og ble den mest titulerte «Grand Slam»-spilleren i herrekonkurransen .

Dette er Djokovics tredje seier på Roland Garros. Han har også ti Australian Open-mesterskapstrofeer, syv Wimbledon «Grand Slam»-seire og tre US Open-mesterskap. Serberen er den eneste tennisspilleren som har vunnet alle fire Grand Slam-turneringene minst tre ganger.

«Jeg vil ikke si at jeg er den beste tennisspilleren gjennom tidene, for det ville være respektløst for alle de store mesterne i andre epoker av tennis da sporten vår var veldig annerledes enn nå,» 36-åringen. -Gamle serbiske ord. «Jeg vil overlate debatten om hvem som er den største gjennom tidene til noen andre.»

Djokovic ble den eldste French Open-vinneren søndag, men indikerte at han fortsatt ville konkurrere om en Grand Slam-tittel.

Reisen er ikke over, sa Djokovic. «Jeg føler at jeg kan vinne en Grand Slam-turnering og det er ingen grunn til å tenke på slutten av min 20 år lange karriere. Jeg føler meg fortsatt motivert og ser frem til Wimbledon.»

Inntil søndag delte Djokovic, med 22 Grand Slam-titler, førsteplassen med spanjolen Rafael Nadal, som ikke har startet sesongen på grunn av skade og har annonsert at neste sesong blir hans siste i profesjonell idrett.

Seieren i French Open gjorde også at Djokovic kom tilbake til førsteplassen på ATP-rankingen.

john

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *