Glede og inspirasjon for fans, ny motivasjon for Bluger hockeyspillere / Artikler

Fansen samlet seg i hopetall rundt Byttehuset en time før dørene åpnet for å se det prestisjetunge trofeet. Cupen ble plassert på en hedersplass av den ansvarlige for feiringen selv – Bļugers var bare den andre latviske hockeyspilleren som løftet Stanley Cup over hodet.

«Jeg føler motivasjonen er mer enn før. Føl den og kjenn følelsen, også å være her… familien og alle er glade,» uttrykte Bļugers sin tilfredshet med de positive følelsene som Stanley Cup gir. til latvisk fjernsyn. «Det er mer motivasjon for å få en til.»

Flere besøkende kom til arrangementet iført trøyer fra NHL-klubber representert ved Blügera. Foran hockeyspilleren brukte han tid med fansen ved å ta bilder med dem og skrive autografer.

Koppen var i Blügers hender i bare 13 timer,

men først viste han det til familien sin og overrakte pokalen til sin far, Valentin Blüger, som ga et stort bidrag til sønnens vekst innen hockey.

«Skulderen var litt vond, men vi løftet den sammen,» sa Valentin Blüger. «Det var en glede [kauss] æren ble tjent ved ekstraordinært arbeid, ved svært seriøse forberedelser, det var også litt flaks.»

Fansen og de unge hockeyspillerne som var samlet på Exchange House var også begeistret.

Jānis-fans: «Dette er historie, vi opplever historie i dag. Det er derfor vi kom.»

Niklavs hockeyfans: «En liten motivasjon for alle fansen. Bare for moro skyld, tro på sport, og sport forener virkelig. Det er derfor så mange mennesker kommer hit.»

Vadim-fans: – Det ser veldig imponerende ut.

Ung hockeyspiller Roberts: «Når vil jeg se dette trofeet igjen… det er ti år siden vi vant dette trofeet. Også for å motivere unge hockeyspillere.»

Historisk sett har Stanley Cup tålt mange tester, blitt kastet i elver, tapt under feiringer, men forskjellige væsker ble drukket fra koppen og til og med dumplings ble spist. Blügers drakk ikke bare øl av det, men sammen med familien smakte han også borsjtsj tilberedt av bestemoren.

Arrangementet på Exchange House varte i to timer til klokken 18, og interessen ble bekreftet av køen av fans, som i Gamle Riga hadde strukket seg helt til Saeima-bygningen, og tvang fansen til å vente enda lenger. Stanley Cup arrangeres i Latvia til midnatt, og

Etter det offentlige arrangementet skal Teodors feire seieren sammen med sine tidligere amerikanske skole- og studievenner.

I neste sesong blir ikke Blüger værende i Vegas-laget «Golden Knights», som vant Stanley Cup, men flytter til Canada og spiller for Vancouver «Canucks».

Skrivefeil?

Marker teksten og trykk Ctrl+Enterå sende et stykke tekst som skal rettes til redaktøren!

Marker teksten og trykk Rapporter feil knappen for å sende tekstbiter for retting til redaktøren!

john

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *