Italienske fotballspillere slo Ukraina i en viktig kvalifiseringskamp til EM

Italienske fotballspillere angrep mye i første omgang og begge målene ble scoret av Davide Fratezi. Først, i det 12. minutt etter en feil av den ukrainske spilleren nær straffefeltet, mottok han ballen og sørget for 1-0 med et forberedt skudd, men i det 29. minutt, da ballen gikk gjennom forsvaret til gjestelaget. , Midtbanespilleren til Milan «Inter» i stand til å utføre skudd uten hindring.

Mot slutten av første omgang begynte ukrainerne å spille mer aktivt, og i det 41. minutt, i en kaotisk episode, ga den italienske fotballspilleren ved et uhell en pasning til Andrias Yarmolenko, som satte inn 1:2 på nært hold. skutt.

Også i undergruppe C slo Nord-Makedonia Malta 2:0 (2:0). Elif Elmas og Jovan Manev scoret for gjestene etter en pasning fra Enis Bardhi.

I undergruppe C er England leder med 13 poeng på fem kamper, etterfulgt av Italia med syv poeng, som har spilt fire kamper, og Ukraina og Nord-Makedonia som har spilt fem dueller. Malta er uten poeng på fem kamper.

Spanske fotballspillere slo Kypros med en score på 6:0 (2:0) i Granada.

Gavi førte Spania i det 18. minutt og Mikel Merino sørget for 2-0 15 minutter senere, og assisterte Neko Williams på begge målene. På slutten av første omgang satte også Alvaro Morata, som scoret hat-trick i forrige kamp, ​​ballen i mål, men da han fikk pasningen ble ryggen oppdaget.

Innholdet fortsetter etter annonsen

Vertene økte ledelsen i andre halvdel av andre omgang, da Joselu og Ferran Torres scoret etter assist fra Dani Carvajal. I det 77. minutt ble målet scoret av debutant Alex Baena som kom inn som innbytter, og seks minutter senere avgjorde Torres sluttresultatet.

Baen trengte bare 71 sekunder på å score i sin debutkamp. I 2019, i sin debutkamp, ​​scoret Pau Torres et mål 59 sekunder etter at han kom inn på banen.

Derimot slo Norge Georgia hjemme med 2:1 (2:0). Det norske laget scoret mål i første omgang fra Premier League-stjernene Erling Holland og Martin Edegor assistert av Antonio Nusa, men Buda Zivzivadze utlignet til 1:2 i det første minuttet av andre omgangs kompensasjonstid.

I undergruppe A leder Skottland med 15 poeng på fem kamper, etterfulgt av Spania med ni poeng på fire kamper, fulgt av Norge med syv poeng på fem kamper. Georgia har fire poeng på fem kamper, mens Kypros ikke har poeng på de samme kampene.

Belgiske fotballspillere slo Estland med en score på 5:0 (2:0) i Brussel.

I det fjerde minuttet klarte Jans Vertonghen å slå Estland og i det 18. minutt understreket Leandro Trosar ledelsen. I andre omgang scoret Romelu Lukaku ytterligere to mål i løpet av to minutter, og dermed stillingen 4-0 i det 58. minutt. To minutter før ordinær tid slutt, la Charles de Ketelard til ett poeng til seieren for det belgiske landslaget.