Japanske fotballspillere, til tross for at de kontrollerte 23% av ballen, ødela også den sterke spansken

Både det japanske og det spanske landslaget har bekreftet at de vil kvalifisere seg til 16-delsfinalen foran finalekampen i gruppeturneringen.

Hinata Miyazawa scoret to mål for det japanske laget i den siste kampen i undergruppe C i verdenscupfinalen i 2023, mens Riko Ueki og Mina Tanaka scoret ett mål hver. Japanske kvinner kontrollerte bare ballen 23 % av tiden i denne kampen.

Det japanske landslaget scoret totalt 11 mål på tre kamper og ble det mest produktive laget i turneringen. Ut over det har det japanske landslaget ikke sluppet inn et eneste mål.

I en annen kamp i undergruppe C beseiret zambiske fotballspillere Costa Rica 3-1 (2-0), og oppnådde sin første suksess i finalen.

Lushomo Mvemba, Barbra Banda og Rachel Kundananji skilte seg ut blant vinnerne med nøyaktige skudd, mens Melissa Herrera markerte seg som medlem av Costa Rica-landslaget med nøyaktige skudd.

Det har blitt rapportert at i den første kampen i gruppen slo det japanske laget Zambia 5-0 og slo Costa Rica 2-0, mens det spanske laget også slo Zambia 5-0, mens det costaricanske laget slo dem 3-0 .

I 16.-delsfinalen, 5. august i Wellington, møter det japanske laget andreplasserte Norge i undergruppe A, mens det spanske landslaget møter Sveits, gruppevinnerne, i Auckland.

I stillingen i undergruppe C vant Japan maksimalt ni poeng, Spania – seks, Zambia – tre, men costaricanske fotballspillere forble uten poeng.

Kvinnelige fotballspillere konkurrerer om verdenscuppokalen for niende gang, i år deltok for første gang 32 lag.

VM-finaleturneringen 2023 arrangeres i Australia og New Zealand fra 20. juli til 20. august.

For fire år siden slo USA Nederland 2-0 i finalen i den siste turneringen i Frankrike og feiret sin fjerde strake turneringsseier, og vant trofeet for andre gang på rad. Tyskland har vunnet mesterskapet to ganger, mens Norge og Japan har én tittel hver.

john

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *