Kazakevičs: Mangel på ferdigheter til å kjempe om poeng i dette spillet

Som Kazakevičs påpekte, var det klart for meg før start av syklusen at det latviske landslaget ikke ville få et lett år og at alle kamper ville være mer eller mindre mot sterkere motstandere. For å få poeng for å vinne den, må du vise din beste ytelse.

«Jeg vil si at Wales klarte å spille godt defensivt,» sa hovedtreneren for det latviske landslaget om mandagens kamp. – Vi hadde gode øyeblikk da vi byttet posisjon og kontrollerte ballen. I forsvar oppstår det problemer når vi ikke er kompakte nok.»

Kazakevičs påpekte at hans underordnede mislyktes i en duell der det walisiske laget var mye bedre, og i tillegg slo motstanderne det latviske landslaget i luften. «Formasjonen vår ble valgt for å være mer angrepsrik fordi vi virkelig ønsket å score mål,» sa Kazakevic. «Vi har ikke ferdighetene til å komme i nærheten av poeng i denne kampen.»

«Jeg forstår at fansen er misfornøyd og forventer poeng fra oss, men objektivt sett er det situasjonen for øyeblikket. – Ja, ikke et godt resultat for etter fem kamper fikk vi ingen poeng, selv om vi ikke var langt unna dem på fire kamper, beskrev landslagstreneren den totale situasjonen. «Det eneste alternativet vårt var å være veldig organisert og aggressiv, og også være i stand til å få øyeblikkene våre til å skje.»

Som Kazakevičs sa, er han og hans assistenter klare til å fortsette arbeidet, og det er ingen planer om å trekke seg.

«Det verste en trener kan gjøre er å bekymre seg, få panikk og ikke gjøre jobben sin. Teamet mitt og jeg er klare til å fortsette å jobbe og vise vårt beste. Hvis ikke dette er nok, så er det andre beslutningstakere som kan dømme, eller komme til noen andre og vise hva som er best.»

Innholdet fortsetter etter annonsen

Reklame

Det latviske landslaget spiller sin neste kamp i EM-kvalifiseringsturneringen 12. oktober hjemme mot det armenske landslaget, som de tapte 1:2 (0:1) borte i juni.

I gruppe D har Kroatia og Tyrkia ti poeng på henholdsvis fire og fem kamper, Armenia og Wales har sju poeng på fem kamper, men Latvia står tomt på fem kamper.

Vinnerne av de to første plassene av de ti gruppene vil delta i den endelige turneringen, mens ytterligere tre deltakere i den endelige turneringen vil bli avgjort i mars 2024 i nasjonene A, B og C liga «play-off»-kamper. Liga.

EM vil finne sted i ti byer i Tyskland fra 14. juni til 14. juli 2024.

De nåværende europamesterne er Italia som i 2021 slo England i finalen i London på straffe.

Rapporter feil i artikler

Marker feil tekst og trykk Ctrl+Logg på.

Flagg feil tekst og rapporter det!

john

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *