Louis Capaldi var bekymret for helsen og avlyste sine kommende konserter

Den skotske sangeren Louis Capaldi har kansellert sine planlagte konserter for å «hvile og komme seg» på grunn av helseproblemer, rapporterte BBC.

Han sa at han slet «mentalt og fysisk» og ønsket å være på sitt beste for å komme tilbake til Glastonbury-scenen 24. juni.

Musikeren, 26, skulle opptre i Glasgow, Dublin, London og Norge de kommende ukene.

I et innlegg på Instagram-kontoen sin sa han at han trengte en pause fra å turnere for å være «litt av Louis fra Glasgow».

Capaldis nylig utgitte andre album, «Broken By Desire To Be Heavenly Sent», ble årets bestselgende album, med mer enn 95 000 solgte eksemplarer innen syv dager etter utgivelsen, melder BTA.

«De siste månedene har vært mentalt og fysisk travle, jeg har ikke vært hjemme siden jul og sliter med å takle det hele for tiden.«, delte tolken.

«Jeg trenger å hvile og komme meg for å være på mitt beste og klar for Glastonbury og alle de andre showene som kommer… Så jeg kan fortsette å gjøre det jeg elsker i lang tid fremover«.

Lewis Capaldi sa at «utrolig lei meg«at avlysning av konserter vil påvirke fansen og reservasjonene de har gjort for reise og hotellovernatting.

lyon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *