Norske prinsesse Marta Louise gifter seg med sin «sjaman» i august 2024 – Curieux

Prinsesse Marthe Louiseeldste datter av kong Harald V av Norge og dronning Sonja, og henne Amerikansk forlovede Durek Verretten selverklært «sjaman» vil gifte seg 31. august 2024, rapporterte AFP som siterer paret.

For forholdet avslørt i 2019 av Den 51 år gamle prinsessen Og «Shaman Durek», 48 år gammel skrev mye i det skandinaviske riket, hvor metodene for alternativ medisin og posisjonene inntatt av den aktuelle åndelige guiden, populær i Hollywood, førte til at han ble anklaget for sjarlatanisme.

Bryllupet skal finne sted i bygda Geiranger, ved bredden av fjorden med samme navn på Sørvestlandet, som er oppført av UNESCO.

«Vi er utrolig glade for å kunne feire vår kjærlighet i de vakre omgivelsene i Geiranger,» sa paret i en uttalelse.


Martha Louise og Durek Verrett kunngjorde forlovelsen deres i juni 2022. med kong Haralds velsignelse, hvis kone var almue før han ble dronning Sonja.

I en egen uttalelse gratulerte kongeparet og Marta Louises bror, kronprins Haakon, paret og sa at de var «glade for å ønske Durek Verret velkommen til familien».

Veret er av afroamerikansk avstamning og beskriver seg selv som en «sjette generasjons sjaman» som raskt ble en kontroversiell skikkelse i Norge. Durek er en åndelig mentor for Hollywood-stjerner inkludert Nina Dobrev, Gwyneth Paltrow, Antonio Banderas og andre.

Kontrovers er ikke fremmed for Martha Louise, som er det fjerde i rekken til den norske tronen. Prinsessen er en forkjemper for alternative terapier og hevder også å kunne kommunisere med engler – en gave hun prøver å dele – og dra nytte av dem, gjennom kurs og bøker.


I november i fjor trakk Martha Louise seg fra offisielle plikter for å fokusere på forretningslivet, samtidig som hun beholdt tittelen som prinsesse.

Hennes første ekteskap, som hun hadde tre døtre fra, var med den like fargerike forfatteren Ari Benn, som endte livet i 2019 – tre år etter skilsmissen.

Selv om hun ble født to år før prins Haakon, gikk han og hans barn foran henne i rekkefølge til tronen, ettersom regelen på den tiden fortsatt favoriserte den førstefødte mannlige arvingen.

lyon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *