Paula Freimane forlot Latvia for å tilbringe vinteren i fjellene i Frankrike

Dette paret valgte Frankrike fordi de føler seg komfortable der, som hjemme, som i Latvia. Før de elskende møttes, bodde Paula i Frankrike i to år, for seks år siden, mens Arvis tilbrakte ti år i Frankrike.

Arvis snakker flytende fransk og er statsborger i både Latvia og Frankrike, noe som vil gjøre livet lettere for paret hvis de bestemmer seg for å bli lenger på en av verdens mest romantiske reisemål.

Paula beskriver Frankrike som et veldig mangfoldig og vakkert land. Kuperte områder er i nærheten av paret, selv om et av kjæledyrene deres bruker rullestol, noe som gjør det vanskelig å navigere i fjellene.

Freiman benekter ikke at han er redd for dyr, så vidt han vet er det ingen bjørn på fjellet han bestiger, og dyr er ingen grunn til å ikke bestige et fjell.

«Jeg liker å bo der og da der. Å tilbringe sommeren i Latvia, og resten av tiden et annet sted. De siste tre årene har det skjedd,» forklarte Paula til fansen.

Innholdet fortsetter etter annonsen

Reklame

Nye land, å reise er ikke en unnskyldning for å ikke trene, tre ganger i uken besøkes treningssenteret, og resten av dagen løping nyter naturen. En av Paulas drømmer er å løpe et halvmaraton og deretter et maraton.

Av alle landene Paula har besøkt, vil hun tilbake til Island, Norge og Italia. Men hvordan nevner treningstreneren sine urealiserte drømmer – å se ulver i det virkelige liv, kjøre til Asia med bil, og dette faller inn i 18+-kategorien.

Rapporter feil i artikler

Marker feil tekst og trykk Ctrl+Logg på.

Flagg feil tekst og rapporter det!

john

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *