Petel.bg – nyheter – Mer enn 100 tilfeller av salmonella i EU etter inntak av kyllingkjøtt

Bilde fra Pixabay

Usunt kjøtt selges i EU-land.

Europeiske helsemyndigheter har registrert minst 134 tilfeller av salmonella, som de mener er knyttet til forurenset kyllingkjøtt, melder BTA.

European Centre for Disease Prevention and Control i Stockholm rapporterte at det var påvist tilfeller av salmonella i 10 EU-land og Norge. En person døde i Østerrike.

De fleste tilfellene ble rapportert mellom januar og august 2023. Intervjuer med pasienter i Østerrike og Danmark indikerte at salmonellainfeksjoner sannsynligvis var knyttet til kyllingforbruk.

For to uker siden uttrykte østerrikske helsemyndigheter bekymring for en mulig sammenheng mellom salmonellasykdommer og kyllingkjøtt som stammer fra Polen. Ifølge byrået hadde nesten alle som ble syke i Østerrike spist kylling kort tid før.

Ytterligere undersøkelser viste at alle berørte restauranter brukte kylling til kebab importert fra Polen.For en annonse i «Petel» til en pris av 60 BGN eksklusiv moms for en PR-publisering, skriv til [email protected]

Følg PETEL.BG hvert minutt 24 timer i døgnet!

Se siste nytt – HER!


Faktasjekk: Gi oss beskjed hvis du ser noen faktafeil eller unøyaktigheter i artikkelen eller kommentarene. Skriv direkte til [email protected]. Vi vil være forsiktige!


Send bildene dine til [email protected] til tjenesteredaktøren når som helst!

lyon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *