Porzingis introduserte klarhet om deltakelse i verdenscupen

Kristap Porzingis | Foto: Skjermdump

National Basketball Association (NBA) Boston Celtics-spiller Kristaps Porzingis snakker med lagets pressetjeneste bekreftet deltakelse på det latviske landslaget i den kommende verdenscupfinaleturneringen.

Det har blitt rapportert at i forrige uke ble Porzingis med i «Celtics» i en tre-lags handel og vil spille for laget, som er en av NBA-tittelkandidatene. I mellomtiden valgte hovedtrener for det latviske basketballaget, Luka Banki, denne uken 24 kandidater som skal forberede seg til verdensmesterskapet. Porzingis var også blant dem.

«Å spille for landslaget og ha på seg landslagsdrakten er alltid en stor ære,» innrømmer Porzingis. «For første gang i historien skal vi spille i verdenscupen. Jeg er veldig glad for det.» Porzingis svarte bekreftende på å delta og representere landslaget i den kommende verdenscupfinalen.

«Jeg synes oppstillingen er perfekt. Tatum, Brown og jeg er på samme alder, og jeg tror det er en god alder for basketballspillere fordi vi begynner å modnes og se basketball annerledes. Erfaring har blitt høstet, prioriteringer har endret seg Som sagt, disse to gutta har en tendens til å vinne, og jeg ønsker å være en del av dette,» sa Porzingis.

Forrige sesong var Porzingis gjennomsnittlig sesonghøyde på 23,2 poeng, 8,4 returer og 1,5 blokker på 65 kamper. Før Washington Wizards representerte latvieren også Dallas Mavericks og New York Knicks.

Med Timma og to personer skadet, navnga Banki 24 potensielle PK-deltakere

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *