Regn i Skottland, Ronaldo gjorde Island sint

Gjennom Ulas Solbakkens mål og to Erling Holland-mål, hvorav det ene ble scoret fra 11 meter, sørget hjemmelaget for 3:0. I det tredje minuttet av kompensasjonstiden hentet Grigoris Kastans ett mål for gjestene.

Skottland avtaler med Georgia

I det andre gruppespillet slo Skottland Georgia 2-0 (1-0) hjemme. Kampen i Glasgow ble angivelig midlertidig avbrutt på grunn av kraftig regn som gjorde banen uspillbar.

Det hadde regnet i en time, og kampen startet til tross for at trenerne fra begge lag ba om at det ble utsatt. Skottland tok ledelsen i det sjette minuttet etter at Callum McGregor scoret på corner.

Men etter diskusjoner mellom dommeren og spillerne ble kampen stoppet i det 11. minutt, og det ble annonsert at muligheten for å fullføre kampen ville bli evaluert 20 minutter senere.

Da kampen ble gjenopptatt, scoret hjemmelaget tidlig i andre omgang, med Scott McTominay som scoret i det 47. minutt.

I det fjerde minuttet av pausetid, etter å ha sett videoreprisen, ble det dømt straffe mot hjemmelaget, men ballen sendt av Hviča Kvarachelia fløy over mål.

I gruppe A ligger Skottland på førsteplass med 12 poeng på fire kamper, Georgia har fire poeng på tre kamper og Norge på fire kamper, Spania har tre poeng på to kamper, men Kypros har ennå ikke tatt poeng på tre kamper.

Estland var maktesløst mot det mektige Belgia

Det estiske fotballaget for herrer tapte mot Belgia i Tallinn, mens Østerrike slo Sverige på hjemmebane.

I gruppe F-kampen hjemme tapte Estland 0:3 (0:2) for Belgia.

Romelu Lukaku scoret mål i det 37. og 40. minutt, og sluttresultatet ble registrert av Yohan Bakayoko i det 90. minutt.

I den andre gruppekampen i Wien slo Østerrike Sverige 2-0 (0-0) hjemme.

Christoph Baumgartner scoret i det 81. og 89. minutt.

I gruppe F har Østerrike ti poeng på fire kamper, mens Belgia har sju poeng på tre kamper, Sverige – tre poeng, og Estland og Aserbajdsjan har ett poeng hver.

Litauen mislyktes i Budapest

I mellomtiden tapte det litauiske fotballaget for herrer for hjemmelaget i Budapest.

Litauen tapte mot Ungarn 0:2 (0:1) i gruppe G-kamp.

I det 32. minutt scoret Barnabāš Varga for hjemmelaget, men i det 83. minutt sørget Roland Shallaji for seieren.

I den andre gruppekampen i Razgrad spilte Bulgaria 1-1 (1-0) med Serbia.

Gjestene svarte på Kirill Despodovs mål scoret i det 47. minutt med Darko Lazovics mål scoret i det syvende minuttet av kompensasjonstid.

Serbia og Ungarn deler førsteplassen i gruppe G med sju poeng på tre kamper. Montenegro har fire poeng, Bulgaria vant to poeng på fire kamper, og Litauen har ett poeng på tre kamper.

Luxembourg spilte Bosnia-Hercegovina som gjest

Det luxembourgske herrelaget i fotball feirer seieren i kvalifiseringskampen til EM (EM) mot Bosnia-Hercegovina tirsdag i Zenica.

Ivandro Sanchez førte gjestene i det fjerde minuttet, men Danel Sinani doblet overtaket i det 74. minutt. I det 56. minutt utnyttet ikke Amirs Hadžiahmetović sjansen til å utligne med straffe.

Ronaldo skuffer Island

Island tapte 0:1 (0:0) for Portugal hjemme. Cristiano Ronaldo scoret det eneste målet i det 89. minutt.

På det tidspunktet spilte hjemmelaget allerede i undertall, for i det 81. minutt fikk den islandske midtbanespilleren Villum Villumsons sitt andre gule kort i kampen.

Portugals stealth-rekord etter fire kamper er 14-0.

Slovakia slo Liechtenstein

I den tredje kampen i gruppen slo Slovakia Liechtenstein-spillerne 1:0 (1:0).

Denys Vavro scoret for Slovakia i det første minuttet av pause i første omgang.

Etter fire runder i gruppe J har Portugal 12 poeng, Slovakia – ti, Luxembourg – syv, Bosnia-Hercegovina og Island – tre poeng hver, men Liechtenstein har ingen poeng.

Moldoviske fotballspillere mot og beseiret Polen

Moldovas herrelag i fotball vant sin kvalifiseringskamp for EM (EM) ved å slå Polen tirsdag i Chisinau. Moldova feiret seieren med 3:2 (0:2).

I første omgang førte Arkadiuss Miliks og Roberts Lewandovskis gjestene i ledelsen, men i andre omgang vant hjemmelaget 3:2 takket være to mål scoret av Iona Nikolaescu og Vladislav Baboglo i det 85. minutt.

Fera innrømmet til Albania

I den andre gruppespillkampen i Tourshavn tapte Færøyene 1:3 (1:1) for Albania.

I det 20. minutt førte Nedims Bajrami gjestene i ledelsen, men i det 32. minutt bommet Sokols Cikalleši på en straffe fra 11 meter, noe som ga hjemmelaget sjansen til å utligne i det første minuttet av erstatningstiden. halvparten etter Odmar Færø.

I det 51. minutt tok Albania igjen ledelsen gjennom Kristjan Aslanis mål, men Ernests Muchi klarte å utligne til 3-1 i det andre minuttet av kompensasjonstid.

Førsteplassen i gruppe E okkuperes av Tsjekkia med syv poeng på tre kamper, Albania seks poeng, Moldova fem poeng på fire kamper, Polen tre poeng på tre kamper, og Færøyene – ett poeng.

Vinnerne av de to første plassene fra de ti gruppene vil delta i den endelige turneringen, mens de ytterligere tre deltakerne fra den endelige turneringen avgjøres i mars 2024 i «play-off»-kampene i nasjonene A, B og C. Liga.

EM vil finne sted i ti byer i Tyskland fra 14. juni til 14. juli 2024.

john

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *