RZI – Rousse: European Mobility Week begynner – Rousse.Info


European Mobility Week (EMW) er et årlig initiativ fra EU-kommisjonen for bærekraftig urban mobilitet. Den fremhever de mange fordelene for miljøet og menneskers helse ved å fremme smarte reiser og bærekraftig mobilitet. Kampanjen starter 16. september og avsluttes med Bilfri dag 22. september. Temaet for 2023-kampanjen er «Siden 2002 har European Mobility Week hatt som mål å forbedre folkehelsen og livskvaliteten ved å fremme miljøvennlig mobilitet og bærekraftig bytransport. » Kampanjen lar folk utforske rollen til gater i byen og eksperimentere med ulike praktiske urbane mobilitetsløsninger for å møte urbane utfordringer som luftforurensning.

I de første dagene av skoleåret, når alt ser ut til å gå fort og vi henger mer og mer sammen, er det spesielt viktig å ta hensyn til sikkerheten.

Syklister lever i gjennomsnitt to år lenger enn ikke-syklister og tar 15 % færre sykedager. 25 minutter rask gange om dagen representerer syv år av livet. En stor studie i Norge fulgte en gruppe menn mellom 70 og 90 år og fant at bare 30 minutter med daglig trening, som for eksempel sykling, gjorde at disse mennene kunne leve fem år lenger enn menn som ikke trente fysisk aktivitet.

RZIlur fortsetter å organisere helseutdanningskonferanser for å introdusere ungdommer fra skoler og barnehager i Rousse til farene ved veien, fordelene med den økologiske bevegelsen for menneskers helse og et renere miljø.

lyon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *