Saltrom og digital rehabilitering Nirvana ved V MBAL – Levski EOOD – Pleven

1. september ble nye moderne metoder for forebygging og rehabilitering med innovative fysioterapitjenester – Salterom og digital rehabilitering Nirvana offisielt presentert på MBAL – Levski EOOD.

Direktør for MBAL – Levski EOOD, Evgenia Ivanova, minnet om at sykehuset er mottaker av prosjektet «Job creation at MBAL Levski EOOD through the introduction of innovative fysiotherapy services», innenfor rammen av det små bevilgningsprogrammet «Job creation» med partner Institute of Continuing Professional Education and Innovation EOOD ledet av Preslava Dimitrova.

Direktøren for Levski-sykehuset og prosjektlederen takket prosjektledelsen, representanter for partnere og ledere for selskapene som er involvert i implementeringen – Petrov 95-selskapet – Yuri Nenchev EOOD, som utførte reparasjonsarbeidet i et høyt klima. kvalitet og hastighet; Halomed construct EOOD, som bygde saltrommet, og selskapet Medikoservice OOD, leverte og installerte Nirvana-systemet.

De offisielle gjestene til arrangementet var: Ordfører i Levski kommune Lyubka Alexandrova, kommunestyremedlemmer i ObS – Levski, representanter for DBT-Levski, SONIKSTART – Levski, direktører for barneinstitusjoner i Levski kommune, OP BKS – Levski, «Georgi Partsalev -1901 «Grunneskole, sosiale tjenesteleverandører i Levski kommune, kolleger ved Gorna Oryahovitsa sykehus, partnere og venner.

Levski sykehus tilbyr nå to typer innovative terapeutiske tjenester. Evgenia Ivanova kunngjorde stolt at hun hadde oppnådd prosjektets mål. Innovativ medisinsk praksis innen fysioterapi – Nirvana digital rehabilitering, rehabilitering med virtuell virkelighet for pasienter med motoriske lidelser og bygging av et saltrom – haloterapi med antibakterielle, antiinflammatoriske, absorberende og mukolytiske egenskaper av salt for pasienter som lider av luftveier og hudsykdommer, sykdommer i nervesystemet, for forebygging og økt immunitet.

Saltverket åpnet dørene i juni og mer enn 500 pasienter har hatt nytte av denne tjenesten. Alle barn vil få bruke Saltrommet gratis frem til slutten av april 2024, meldte sykehusdirektøren.

Alle pasienter av MBAL – Levski EOOD over 18 år vil også kunne bruke de nye innovative tjenestene gratis.

Fra 1. oktober 2023 vil personer over 18 år som ikke er pasienter med MBAL Levski EOOD bli fakturert i henhold til den annonserte gebyrplanen.

Bruk av virtuell rehabilitering og haloterapi vil skje etter forhåndsregistrering av de kunngjorte telefonnumrene.

Nirvana digital rehabilitering starter 18. september.

Rehabiliteringsleger skal jobbe med Nirvana-pasienter – Dr. Teodora Payakova, leder for fysioterapiavdelingen, Dr. Marin Marinov, avdelingens fem rehabilitatorer og personer som er satt til prosjektet.

Evgenia Ivanova: «Nirvana er et høyteknologisk verktøy basert på virtuell sensorisk virkelighet for rehabilitering av pasienter som lider av nevromotoriske lidelser og kognitive mangler.

Effektiviteten til systemet er knyttet til den motiverende tilnærmingen: en målrettet morsom aktivitet i et stimulerende audiovisuelt miljø, som pasienten samhandler direkte med gjennom sine bevegelser. Den er beregnet på trening og utvikling av motoriske og kognitive ferdigheter: koordinasjon og balanse; Romlig orientering; økt muskelstyrke; øke leddets bevegelsesområde og mye mer. Trening i det virtuelle Nirvana-miljøet er preget av høy grad av fleksibilitet og muligheter for personalisering av rehabiliteringsterapi for hver enkelt pasient.”

Ingeniør Ivan Dimitrov, direktør for medisinsk utstyrsselskap Medico Service OOD, takket for den felles innsatsen til Levski kommune og sykehuset for å åpne en ny mulighet for å forbedre barns helse, snakket i detalj om Nirvana 3-0-systemet, som er en sosial modell og takket teamet som jobber med kjærlighet til barn.

Sju er de 12-måneders jobbene som åpnes innenfor rammen av prosjektet for arbeidsledige fra risikogrupper registrert hos DBT-Levski.

Etter grunnutdanning og videreutdanning for faglig kvalifisering ble tre av dem tilsatt i stillingen som helseassistent og fire i stillingen som pleieassistent, sa Evgenia Ivanova.

Levski kommune er en av 10 kommuner i Bulgaria som hadde mulighet til å søke på prosjektet. Programmet er finansiert av European Economic Area Financial Mechanism 2014-2021, som inkluderer bidrag fra Island, Liechtenstein og Norge til å bygge et grønnere, mer konkurransedyktig og mer inkluderende Europa.

Lyubka Alexandrova, ordfører i Levski kommune, takket fra bunnen av sitt hjerte og med glede for suksessen til prosjektet. Levski kommune er en sosialt engasjert kommune, understreket Alexandrova. Kommunen og kommunestyret har i årevis jobbet med å utvikle sosiale tjenester, for å støtte opp om kommunesykehuset, fordi det er ekstremt viktig for folk.

«I dag, når vi ser at det er bygget en veldig seriøs struktur og at det kommunale sykehuset er stabilt og at det over årene tilbyr ny helsehjelp, kan vi bare være glade og ha tillit til U.S.A.

Det er bare 5 Nirvana digitale rehabiliteringsmuligheter i Bulgaria og en av dem er på Levski City Hospital…» sa Alexandrova og gratulerte alle med suksessen, for arbeidet med det innovative prosjektet og realiseringen av det. En aktiv og intelligent kommune , et kommunalt sykehus ledet med en arbeidsinnstilling og et ønske om forbedring, kan lykkes med å implementere kvalitets- og rimelige helsetjenester, nyttige for folk, bemerket fru Alexandrova.

Alle de tilstede ved den offisielle presentasjonen av det fullførte prosjektet fikk muligheten til å få personlige inntrykk av saltrommet Nirvana og digital rehabilitering – de nye mulighetene for helsetjenester i MBAL – LEVSKI EOOD, by Levski.

lyon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *