Skadet hockeyspiller Džeriņas vil kunngjøre Golovkov for kampen mot Sveits / Artikler

Jeriņš vil ikke kunne dukke opp på banen på grunn av en lyskeskade. I gruppespillet av de seks kampene så langt samlet han tre poeng for assist i sin individuelle statistikk.

Golovkov har aldri spilt for landslaget i et verdensmesterskap, og i år er han en av reservespillerne som holder seg i form på trening slik at han kan bli tatt med på landslaget ved behov.

Klarer Slovakia å få maksimalpoeng mot Norge i dagens første kamp, ​​trenger det latviske landslaget fortsatt minst ett poeng for å kunne ta uavgjort i ordinær tid mot Sveits for å kvalifisere seg til kvartfinalen.

Mandag forbereder det latviske hockeylaget seg til kampen mot Sveits, der Artūrs Šilovs fortsatt skal vokte landslagets mål.

Forsvarsmann Kristiāns Rubīns ankom Riga på mandag – han har ikke skøytet med laget ennå, men han vil være påmeldt til kampen tirsdag. I sin søknad vil Rubin erstatte forsvarer Roberta Mamcic, hvis turnering er avsluttet på grunn av skade.

I tillegg spilte ikke spissen Ronalds Kēniņš, som har ryggproblemer. Om Kēniņš kan spille, vil laget avgjøre på kampdagen, sa Vītoliņš.

Spissen Deniss Smirnovs, som ble sveitsisk mester på Geneve «Servette» i vår, understreket at sveitserne er preget av raskt spill og raske kontringer. På den annen side la spissen Rodrigo Ābols til at Sveits er det sterkeste laget i gruppen representert av Latvia, derfor vil den kommende kampen være den største utfordringen. Det latviske landslaget har imidlertid muligheten til å bestemme sin egen skjebne, understreket Ābols.

Hovedtrener for landslaget, Vītoliņš, sa til journalister etter treningsøkten at Latvia vil ha en sjanse mot Sveits, men at under kampen må disiplinen opprettholdes og motstand må unngås.

Hockey-VM finner sted i Riga og den finske byen Tammerfors, hvor medaljevinnere kåres i finalen 28. mai.

Skrivefeil?

Marker teksten og trykk Ctrl+Enterå sende et stykke tekst som skal rettes til redaktøren!

Marker teksten og trykk Rapporter feil knappen for å sende tekstbiter for retting til redaktøren!

john

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *