Skal Natalie Portman skilles?

Det ser ut til at Natalie Portmans ekteskap går gjennom en alvorlig uro etter at media rapporterte for to måneder siden at ektemannen Benjamin var henne utro.

Det var ikke bare rykter, da disse innleggene også ble støttet av paparazzi-bilder av ballettdanseren og hennes 25 år gamle kjæreste som kysser.

De nærme skuespilleren sa den gang at hun var sjokkert over avsløringen, men tok ikke drastiske tiltak bare fordi hun ønsket å beskytte barna deres. Benjamin selv gjorde sitt beste for å blidgjøre sin kone, og ba henne om tilgivelse.

Det er foreløpig ikke kjent om de to vil avslutte ekteskapet eller ikke, ettersom Natalies team fortsatt er ordknappe om emnet. Hun viste imidlertid at mannen hennes i det minste på dette tidspunktet ikke mottok hennes tilgivelse, og dukket opp uten hennes 4-karat diamant giftering, akkurat den dagen paret feiret sin 11-års bryllupsdag.


Natalie Portman dukket opp på et arrangement i Sydney uten gifteringen hennes

Foto: Getty images

«Thor»-stjernen var en spesiell gjest ved et sportsarrangement i Sydney, med fotografer til stede som sørget for å fange henne. Det var fra bildene vi så at ringen hennes manglet.

Vi minner deg om at Natalie Portman og mannen hennes ble forelsket under innspillingen av filmen «Black Swan», og for hennes opptreden mottok skuespillerinnen «Oscar» for den kvinnelige hovedrollen. De er foreldre til to barn.

lyon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *