Sofia anke aktor Radoslav Dimov løslatt Society | Eurocom TV

SPCs påtalekollegium stemte for fratredelsen av Sofias ankeadvokat Radoslav Dimov og tildelte ham et «personlig æresmerke – gull» og 1500 BGN for «høy profesjonalitet demonstrert, upåklagelig utførelse av offisielle plikter og høy moralsk karakter.» kvaliteter».

På hans anmodning forlot Dimov også rettssystemet.

Før avstemningen leste han en tale for påtalemyndigheten der han forklarte årsakene til at han trakk seg.

«Årsaken er at helsen min har blitt betydelig dårligere de siste månedene, hovedsakelig på grunn av de ubegrunnede angrepene mot meg og mine nærmeste. Det har vært en ære og glede å være din kollega og en del av rettssystemet. Jeg ønsker deg helse, styrke og fortsett å kjempe mot urettferdighet, sa Dimov.

Rettspersonell har utsatt sin beslutning om å gjeninnsette tidligere medlem av rettsinspektoratet, Alexander Mumdzhiev, som etterforsker. Han er under etterforskning for usømmelige handlinger i Vratsa, og ifølge byens distriktsadvokat er oppførselen hans for en uke siden på et lokalt hotell i strid med sorenskriverens etiske retningslinjer, og derfor besitter han ikke de egenskapene som er nødvendige for å innta stillingen som » etterforsker». Før de tar sin endelige avgjørelse, vil medlemmene av påtalemyndigheten lytte til Mumdzhiev.

lyon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *