Solar belysning for Vaptsarov Park i Dimitrovgrad

Solbelysning vil erstatte konvensjonell belysning i «NY Vaptsarov»-parken, kunngjorde varaordfører i Dimitrovgrad Yasho Minkov på en pressekonferanse. Prosjektet Greenhouse Gas Emissions Reduction and Climate Change Adaptation Project gjennomføres i fellesskap med kommunene Lyubimets og Zlatograd og forventes ferdigstilt i april 2024. På norsk side er partneren IOWA AS, Oslo.

Den totale verdien av prosjektet er 1 025 612,75 BGN, hvorav 190 992,92 BGN er for Dimitrovgrad kommune. Tilskuddet på BGN 968 273,60 er gitt av Financial Mechanism of the European Economic Area 2014-2021.

Prosjektet omfatter opplæring av administrasjonen, opprettelse av lokale offentlige klimaråd, utvikling av planer for bærekraftig energi, klima og tilpasning, implementering av tiltak for å redusere klimaendringene.

I tillegg til solbelysningen av parken «NY Vaptsarov» i Dimitrovgrad, under prosjektet, vil Zlatograd kommune kjøpe 360 ​​kompostere for å forhindre generering av biologisk nedbrytbart avfall for husholdninger, og Lyubimets kommune vil installere utstyr i to barnehager til å varme opp vann ved hjelp av fornybare energikilder og vil utstyre kommunale kontrollører med elsykler, som utfører kontrollvirksomhet.

lyon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *