«Suksess gir håp til unge fotballspillere i Norge» – Fotball – Sportacentrs.com

Den norske spissen sa: «Det er utrolig. Denne suksessen beviser at en fyr fra en liten by i Norge kan oppnå det og gir også håp til en ung fotballspiller som [ziemā] innendørs trening.»

«Det er viktig å ha kjærlige mennesker i livet man kan stole på. Det er flott å ha mamma og pappa her med meg. Etter noen dager, da spenningen og euforien hadde lagt seg, visste jeg at jeg ville gjenta bragden, å vinne dette trofeet igjen», sa den 22 år gamle nordmannen.

Han la til: «Jeg var ikke på mitt beste i dag, jeg scoret to mål i første omgang. På en god dag kan jeg score to mål i en kamp som dette, men det spiller ingen rolle nå.»

Holland kommenterte arbeidet med lagets hovedtrener Pep Guardiola: «Jeg er fortsatt ung, jeg har mange år foran meg, så det er verdt det når jeg trener med den beste treneren i verden hver dag.»

Nederland er den tredje spilleren, etter ukrainerne Andrii Shevchenko (Kyiv «Dynamo» og «Milan») og Cristiano Ronaldo (Manchester «United» og «Real Madrid»), som er toppscorer i Champions League-turneringen på to sesonger. 2020/2021 I 2018-sesongen scoret Nederland ti mål for Borussia Dortmund i Champions League-kampene, mens nordmannen denne sesongen scoret 12 mål for City i den mest prestisjefylte klubbturneringen i verden.

I sin debutsesong scoret nederlenderen 52 (!) mål og gjorde ni assist på 53 kamper for de engelske mesterne.

Kilde brukt:
https://www.bbc.com/sport/live/foot…

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *