Tennisturneringen vil samle utøvere fra 12 land – ZZ.lv

Fra 3. til 9. september i Jelgava, i sportskomplekset «Zemgale», arrangeres den internasjonale tennisturneringen «Jelgava open 2023», der U-16-utøvere skal konkurrere.

Innholdet fortsetter etter annonsen.

«Gutter og jenter opp til 16 år vil delta i turneringen og vil konkurrere i single og double,» sa Mihails Ivanovskis, en representant for turneringsarrangørene, til Jelgava bybyrå «Sporta service centers». Antall deltakere er begrenset – 32 spillere i hovedturneringen og 32 spillere i herresingel og damesingel kvalifisering, 16 deltakere i herredouble og damedouble. Foreløpig har idrettsutøvere fra 12 land registrert seg for å delta – Latvia, Norge, Tyskland, Estland, Polen, Litauen, Tsjekkia, Italia, Sverige, Ungarn, Storbritannia, Romania. Så langt har en av deltakerne fra Jelgava søkt – Ralfs Upenieks, som skal konkurrere i singel og starter sin deltakelse i turneringen fra hovedturneringen.

Konkurransen starter kl 10.00 hver dag. En runde av turneringen vil bli avholdt hver dag. «For å vinne konkurransen, må en spiller vinne fem kamper,» sa M. Ivanovskis, og la til at de mest interessante kampene starter 7. september, når kvartfinalen finner sted. Semifinalene er berammet til 8. september, og finalen 9. september. Inngang til konkurransen er gratis for tilskuere.

Konkurranseprogram:

Innholdet fortsetter etter annonsen.

  • 3. september fra kl 10:00 – kvalifisering
  • 4. september fra kl 10:00 – hovedturneringen
  • 5. september fra kl 10:00 – hovedturneringen
  • 6. september fra kl 10:00 – hovedturneringen
  • 7. september fra kl 10:00 – kvartfinale
  • 8. september fra kl 10:00 – semifinale
  • 9. september fra kl 10:00 – finale

Nyheten ble utarbeidet av det kommunale byrået til delstatsbyen Jelgava «Sporta servicesenter»

Foto: Tennisklubb «Zemgale».

john

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *