Flyet «airBaltic» skal fly rundt i Riga med det latviske herrelandslaget i basketball

Som informert i bystyret i Riga er planen at det latviske landslaget i basketball skal gå fra flyplassen «Riga» til Riga sentrum via Kārļas Ulmaniņa gatvi, Lielirbes iela, Kalnciema iela, Vanši-broen og omegn. Klokken 17.30 ankommer den kl. uavhengighetsmonumentetplassen.

Det har blitt rapportert at i dag klokken 17.30 i Riga, ved Frihetsmonumentet, vil det latviske landslaget i basketball som klarte å ta femteplassen i sin debut ved verdensmesterskapet, bli seremonielt velkommen fra verdensmesterskapet.

Avdelingen for ekstern kommunikasjon i Riga bystyre informerte tidligere om at arrangementsarrangørene inviterte fansen til ikke å dra til flyplassen «Riga», men å samles ved Frihetsmonumentet. Nøyaktig informasjon om ruten i Riga som utøverne skal ta fra flyplassen «Riga» til uavhengighetsmonumentet vil bli gitt i dag i løpet av dagen.

Flyselskapet «airBaltic» informerte at det latviske basketballaget har reist hjem på et charterfly fra Dubai.

Du kan ta et fly tilbake til Latvia Her.

Det latviske landslaget, som var med i verdenscupen for første gang, kunne nå 5. plass. Først, i undergruppen, klarte det latviske landslaget å slå Frankrike og Libanon, men tapte mot Canada. I neste runde beseiret det latviske laget Spania og Brasil, og gikk inn i kvartfinalen, hvor de tapte mot Tyskland. I kampen om 5-8.-plassen slo Latvia først Italia, men avsluttet mesterskapet med å slå Litauen.

Innholdet fortsetter etter annonsen

Reklame

Komiteen for økonomiske og administrative anliggender i Riga bystyre besluttet å bevilge 64 267 euro til organiseringen av det seremonielle velkomstarrangementet for det latviske laget. Et lignende velkomstarrangement ble holdt på våren for det latviske hockeylaget, som vant en bronsemedalje ved verdensmesterskapet. På den tiden samlet titusenvis av fans seg ved uavhengighetsmonumentet.

Når du ønsker basketballspillere velkommen fra 16.30 til slutten av arrangementet, vil kjøretøytrafikken være begrenset eller om nødvendig stengt på Aspazijas Boulevard-delen fra Barona Street til Kalķu Street, på Brīvības Boulevard-delen fra Rainiš Boulevard til Merķela Street, på Rainių Boulevard-delen fra Valdemāra Street til Barona Street, og på delen av Zigfrida Annas Meierovics Boulevard fra Valdemāra Street til Kaļķu Street.

I denne tiden vil kollektivtrafikken ved behov stenges og omdirigeres via nærmeste omkjøringsvei.

Rapporter feil i artikler

Marker feil tekst og trykk Ctrl+Logg på.

Flagg feil tekst og rapporter det!

john

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *