Porzingis opplevde en liten nedgang i rangeringer i det populære videospillet «NBA 2K24».

Hver spiller tildeles sin egen unike rangering, som vurderes basert på visse kriterier – atletikk, forsvar, langdistanseevne og andre elementer i spillet. Deretter, fra alle disse individuelle poengsummene, bestemmes en samlet vurdering for den spilleren.

Kristaps har en rating på 86 i den siste versjonen av spillet, NBA 2K24, ett poeng mindre enn i NBA 2K23, da han fullførte basketballvideospillet med en rating på 87.

Unicorn fikk den høyeste rangeringen i 2018/2019. 2018 og deretter sesongen etter også, da han ble rangert som nummer 88.

22. juni ble Kristaps basketballspiller i Boston Celtics og en av hovedutfordrerne til NBA-mesterskapet.

Kristaps hadde i snitt 23,2 poeng, 8,4 returer og 2,7 assists i fjor, og hadde en av de beste sesongene i karrieren.

FOTO: 2KRATINGS.COM

I mellomtiden, i den kommende «NBA 2K24″, opplevde Dāvis Bertāns også en liten nedgang i rangeringer, og han fikk en rating på 72, mens Dāvis» langdistanseskyting ble fremhevet med 83.

Innholdet fortsetter etter annonsen

Reklame

I løpet av de siste to årene var Dāvjas rangering i videospill 73, men Latvijas Lāzers fikk den høyeste rangeringen i «NBA 2K20»-versjonen, og fikk en rating på 80.

I motsetning til forrige sesong vil Davies ha et nytt hjem denne sesongen, da Dallas Mavericks byttet ham til Oklahoma City Thunder.

FOTO: 2KRATINGS.COM

Det skal bemerkes at rangeringen av latviske basketballspillere og andre basketballspillere kan endre seg i løpet av «NBA 2K24»-sesongen, men det vil avhenge av deres prestasjoner på banen.

Forrige sesongs NBA-mester Nikola Jokic fikk høyeste rangering i det nye videospillet «NBA 2K23» – 98. Du kan lese mer med rangeringene til NBA-spillere gjenkjenne «2kratings.com».

john

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *