Sveitsisk andreligaklubb forlenger ikke kortsiktig kontrakt med Krastenberg – Hockey – Sportacentrs.com

«La Chaux-de-Fonds» signerte en månedskontrakt med den 24 år gamle hockeyspilleren i september med sikte på å erstatte den skadde nordmannen Sondri Ulden. Denne uken la laget til kanadiske Kyle Olson, som spilte i American Hockey League (AHL) forrige sesong, og Ulden kom tilbake til laget, så klubbens budsjett hindret en tredje utenlandsk spiller på laget.

Spissen Tom Anderson og forsvarsspiller Sandis Smons spiller også for Lachaudefons-klubben, men de har ikke legionærstatus som hockeyspillere som har spilt lenge i Sveits. Krastenbergs hadde seks mål og seks assist på 11 kamper i løpet av måneden, og endte som lagets fremste målscorer med 12 poeng. «La Chaux-de-Fonds» tok fjerdeplassen på turneringstabellen.

Krastenberg tilbrakte forrige sesong i Sveriges andre liga, hvor han representerte lagene Södertelje SK og Stockholm AIK. Totalt scoret han åtte mål og 19 målgivende pasninger på 53 kamper. I mai hjalp Krastenbergs det latviske landslaget med å vinne en bronsemedalje i verdensmesterskapet. Tidligere tilbrakte Jelgavnieks halvannen sesong på det østerrikske laget Villaha SV, som han flyttet til midt i 2020/2021-sesongen, før det representerte han Riga «Dinamo» og «Mogo».

Krastenberg tilbrakte to sesonger med Wheeling Nailers fra ECHL. Hockeyspilleren har kontrakt med Wilkes-Barre/Scranton Penguins fra American Hockey League (AHL), men han har aldri spilt i den nest sterkeste ligaen i Nord-Amerika.

Ressurser brukt:
https://www.hccnet.ch/kyle-olson-se…
LA

john

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *